Nosaltres

El nostre despatx neix de dues necessitats: primerament de l'obligació d'aportar a la societat una alternativa al mètode tradicional d'exercir  l'advocacia, y en segon lloc per exercir la defensa dels drets dels animals.  El nostre mètode de treball manté la rigurositat de la professió però implementa un contacte proper i personal amb els nostres clients. Sóc Marta Fontcuberta, Directora Fundadora de Fontcuberta Advocats. Sóc advocada especialista en Dret Penal i Dret Animal. A més de les competències adquirides en Dret Civil i Dret de Família, estic especialitzada en Dret d'Estrangeria i en Violència de Gènere.


Des de ben petita sabia que el meu propòsit a la vida era el d'ajudar a aquell que ho necessités. El Dret m'ha ofert la possibilitat d'ampliar aquest propòsit, ajudant d’una forma més tècnica, però la majoria de vegades, necessària.


La meva trajectòria professional, junt amb la meva passió per aquesta professió i pels animals, m'ha portat a ser vice-presidenta i responsable de l'àrea legal de LexAnima, associació creada per professionals per la Defensa dels Drets dels Animals a la província de Girona. Així mateix pertanyo a la Comissió per a la Defensa dels Drets dels Animals de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Girona.          “dret és allò del que ens creiem amos a títol individual però que ens costa acceptar en un altre ésser viu”                                                                                                                                                                            Marta Fontcuberta


https://www.emporda.info/girona/2019/06/17/neix-primera-associacio-professional-comarques/436540.html


thumbnail_IMG_2181jpg
    "